Fotografija: Gol koji je ukraden sa stadiona u Mihaljevcima/Foto: NK Croatia Mihaljevci
Gol koji je ukraden sa stadiona u Mihaljevcima/Foto: NK Croatia Mihaljevci

S nogometnog igrališta kod Požege nestao gol: "Bio je težak najmanje 250 kilograma"

Ovo nije prvi slučaj krađe sa stadiona kod Požege. Već su im krali dio krovišta, liniju, kompresor, a nestali su i aluminijski reklamni panoi koje su kupili od Kamen IngradaPolicija traga za nepoznatim lopovima koji su mjesnom klubu kod Požege s nogometnog terena ukrali – gol, piše Danica.hr.

“Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. U noći na 29. ožujka u mjestu Mihaljevci na stadionu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gol u vlasništvu nogometnog kluba“, rekli su u subotu iz požeške policije.

Ne mogu se načuditi

Kontaktirali smo odgovorne u klubu NK Croatia Mihaljevci u kojem se ne mogu načuditi nevjerojatnoj krađi. Kažu kako im je nestao stari gol koji je bio odložen kraj igrališta, dužine sedam i visine 2,5 metra.

- To je bio veliki čelični gol težak najmanje 250 kilograma, nas pet-šest ga je nosilo. U četvrtak smo bili tu negdje do 21.30 sati, a kad smo u petak došli oko 8 ujutro – imali smo šta za vidjeti: nema nam gola - ispričali su danas u klubu novinaru portala Danica.hr

Kažu kako je to učinio netko tko je dobro upoznat s prostorom oko igrališta. Došli su sa stražnje strane kako se ne bi upalio reflektor sa senzorom i uglavnom su hodali po travi da ne bi ostavili tragove.

Nije prvi put

To nije prvi slučaj krađe sa stadiona kod Požege. Već su im krali dio krovišta, liniju, kompresor, a nestali su i aluminijski reklamni panoi koje su bili kupili od Kamen Ingrada.

- Ukrali su nam tri nova aluminijska panoa. Počinitelji nikad nisu pronađeni”, vele u klubu.

Na pitanje sumnjaju li možda na nekoga, kažu kako je lako moguće da je to učinio netko iz sela.

- Nemamo nikakvih dokaza, ali moguće je da je taj čelični gol trebao nekome za stupove - nagađaju u NK Croatiji, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!