Fotografija: Vozač je bio pijan i bez vozačke dozvole/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Vozač je bio pijan i bez vozačke dozvole/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

S 2,45 promila u krvi i bez vozačke zabio se u parkirani auto u Daruvaru

Vozač je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u BjelovaruMuškarac u dobi od 57 godina završio je na triježnjenju u policiji nakon što se u četvrtak oko 17.20 sati pijan zabio u parkirali auto u Daruvaru.

Policija je izvjestila kako je 57-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 2,45 promila, upravljao osobnim automobilom VW Golf, daruvarskih registarskih oznaka Trgom kralja Petra Krešimira IV u smjeru Ulice Josipa Knytla u Daruvaru. Osim što je bio pijan, vozio je auto za vrijeme dok mu je rješenjem Policijske postaje Daruvar bila oduzeta vozačka dozvola.

Precijenio se

- Svoje vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da, s obzirom na brzinu vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti. Zbog toga je prednjim desnim dijelom osobnog automobila udario u zadnji desni dio propisno parkiranog osobnog automobila Citroen C5 koji je bio parkiran na parkirališnom mjestu - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Vozač je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.