Fotografija: Policajci PU bjelovarsko-bilogorske svaki vikend provode akciju pojačanog nadzora vozača/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)
Policajci PU bjelovarsko-bilogorske svaki vikend provode akciju pojačanog nadzora vozača/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)

S 2,44 promila vozio auto po Kapelici. Prijeti mu kazna do 20.000 kuna i oduzimanje vozačke

Muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenjaPolicija je u subotu oko 21 sat tijekom redovne kontrole prometa u Kapelici zatekla 44-godišnjaka kako mrtav pijan vozi auto.

Prema policijskom izvješću, 44-godišnjak je zaustavljen u 20.52 sata u osobnom automobilu marke Fiat bjelovarskih registarskih oznaka.

Optužni prijedlog

Nakon što mu je alkotestom utvrđena koncentracija alkohola od 2,44 g/kg, muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.

- Protiv 44-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna u rasponu od 10 do 20 tisuća kuna te zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole - priopćili su iz policije.