Fotografija: 
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

Retrovizorom oborio ženu na zebri u Grubišnom Polju: "Pala je i teško se ozlijedila"

Pješakinja je prevezena u virovitičku bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. Protiv 60-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u BjelovaruPrometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 68-godišnja žena dogodila se jučer u Grubišnom Polju.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske oko 12.05 sati, 60-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka, kroz Grubišno Polje, Ulicom 77. Samostalnog bataljuna ZNG-a.

Pala je

- Neposredno kod križanja s Ulicom 4. studeni 1991. nije se približavao vidno označenom pješačkom prijelazu sigurnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno tako da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz te je pri tom desnim osvrtnim ogledalom zahvatio 68-godišnju pješakinju koja je prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza, kažu u policiji.

Prilikom udara vozila desnim osvrtnim ogledalom u pješakinju, ona je pala na kolnik i pritom se ozlijedila. Zbog zadobivenih ozljeda pješakinja je prevezena u virovitičku bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

Protiv 60-godišnjeg vozača slijedi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!