Fotografija: 
Foto: Bruno Konjević/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Bruno Konjević/CROPIX (Ilustracija)

Putnik ozlijeđen u nesreći u Malim Zdencima: "Slovenka autom udarila u stup, šaht i i most"

U prometnoj nesreći liječnička pomoć je pružena svim sudionicima, a lakše ozljede je zadobio 77-godišnji putnik. 28-godišnjoj vozačici je izdano izvješće o počinjenom prekršajuPrometna nesreća s jednom ozlijeđenom osobom dogodila se u srijedu u Malim Zdencima, a prema policijskom izvješću skrivila ju je 28-godišnja slovenska državljanka. Liječnička pomoć pružena je 77-godišnjem putniku iz njezina vozila. 

Udarila u stup

Policijskim očevidom utvrđeno je da je ona u srijedu oko 10:15 vozila automobil slovenskih registracija te je, došavši u Ulicu Antuna Mihanovića u Malim Zdencima, počela vrludati cestom. Nije se kretala sredinom trake nego se izlaskom iz blagog lijevog zavoja nastavila kretati ravno. Prešla je na parkiralište kod društvenog doma, a onda vozilom udarila u rasvjetni stup kojeg je oštetila.

Prijavljena za prekršaj

Potom se vozilom nastavila kretati putnim jarkom gdje je udarila cijev plastične odvodne kanalizacijske šahte koju je oštetila, nastavila se kretati putnim jarkom i udarila u prilazni most gdje se vozilo zarotiralo i zaustavilo.

- U prometnoj nesreći liječnička pomoć je pružena svim sudionicima, lakše ozljede je zadobio 77-godišnji putnik, a 28-godišnjoj vozačici je izdano izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - izvijestili su iz bjelovarsko-bilogorske policije. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!