Fotografija: Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)
Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)

Pronašao ključ u bravi tuđeg auta i provozao se do prvog jarka

Protiv 19-godišnjeg mladića slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenog djela "neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari"Mladić u dobi od 19 godina "posudio" je u ponedjeljak u Kapeli tuđi auto, malo se provozao i na kraju završio u jarku.

Policija je izvjestola kako je 19-godišnjak u ponedjeljak oko 2 sata ujutro u Ulici Borinka u Kapeli, došao do nezaključanog parkiranog automobila krapinskih registracijskih oznaka, kojeg koristi 39-godišnjak.

Kaznena prijava

Ključem koji se nalazio u kontakt bravici, upalio je auto i krenuo prema mjestu Pavlin Kloštar, gdje je sletio u putni jarak i oštetio vozilo.

"19-godišnjak je ispitan u svojstvu osumnjičenika i protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenog djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari", poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.