Fotografija: Prometna nesreća u Gudpovcu/ Foto: Facebook/Snimio čitatelj
Prometna nesreća u Gudpovcu/ Foto: Facebook/Snimio čitatelj

Nesreća kod Bjelovara: "Pijan (24) i bez dozvole udario u parkirani auto pa se prevrnuo na krov"

Udarac je bio toliko snažan da se vozilo počelo nekontrolirano kretati cestom, prevrnulo se i završilo na cesti, a alkotest je pokazao da je mladi vozač (24) bio pod utjecajem alkoholaUtorak 23. siječnja 24-godišnji vozač osobnog automobila koji se prevrnuo u Gudovcu kod Bjelovara može slaviti kao drugi rođendan. Jer, on je samo pukom srećom bez ikakvih ozljeda iziaao iz vozila koje se nakon sudara prevrnulo i završilo na krovu. 

Zastrašujuć prizor

Iako su prizori s mjesta nesreće uistinu zastrašujući, u bjelovarsko-bilogorskoj policiji u utorak poslijepodne potvrdili su nam da u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Prema policijskom izvješću, 24-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka za kojega je isteklo važenje prometne dozvole. Krećući se Gudovačkom cestom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao u lijevo, pa je prednjim lijevim dijelom vozila oko 15 sati i 55 minuta udario u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka, a koji je bio na šljunčanom proširenju uz rub kolnika.

Oduzeta mu vozačka

Nakon udara, osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka je odbačen unatrag i udario je u drvenu dvorišnu ogradu, dok se osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka zarotirao u zraku, te se zaustavio na sredini kolnika na krovu.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na osobnim automobilima i dvorišnoj ogradi nastala je materijalna šteta.

24-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću je bio pod utjecajem alkohola zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola uz mjeru opreza.

Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!