Fotografija: 
Foto: Danijel Bartolic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Danijel Bartolic/CROPIX (ilustracija)

PRIVEDENI U POLICIJU Muškarac urlao po Domu zdravlja, drugi pijan vikao na konobaricu

70-godišnjak je počeo vikati na 36-godišnju djelatnicu. Policija je provela ispitivanje alkoholiziranosti te je utvrdila da je muškarac pod utjecajem alkoholaPožeška policija imala je jučer, u četvrtak, posla s dvojicom starijih muškaraca koji su narušavali javni red i mir.

Oko 13.15 sati u Požegi u Ulici Matije Gupca u prostorijama Doma zdravlja, 60-godišnjak je vikao i galamio.

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - javili su iz policije.

Bez osobne iskaznice

Malo kasnije došlo je do novog incidenta i to u mjestu Bektež. 70-godišnjak počeo je vikati na 36-godišnju djelatnicu. Policija je provela ispitivanje alkoholiziranosti je utvrdila da je muškarac pod utjecajem alkohola.

Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet.

- Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznic - rekli su iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!