Fotografija: Ilustracija
Ilustracija

PREVEZENA U BOLNICU Pijana djevojka u skliskom zavoju izgubila kontrolu i sletjela s ceste

Nakon kvalifikacije ozljeda protiv 28-godišnje vozačice koja je skrivila ovu prometnu nesreću slijedi adekvatna prijava.Pola sata iza ponoći u Klokočevcu je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je s teškim ozljedama u bolnicu prevezena 28-godišnjakinja. Ona je, naime, pijana vozila automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Klokočevac.

Stigla je u oštar zavoj u desno. Kako javlja policija, pritom je prebrzo vozila, a kiša je učinila da je kolnik sklizak.

- Ulaskom u oštar zavoj u desno uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama kolnika (zavoj), atmosferskim prilikama (kiša), te vidljivosti (noć) izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i prešla na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u metalni nosač s pločom za označavanje osobito oštrog zavoja u vlasništvu grada Bjelovara. Potom je preko putnog jarka udarila prednjim dijelom vozila u betonski dio putnog mosta, a desnim bočnim dijelom u dvorišnu ogradu. Nakon udara osobni automobil se zarotirao i zaustavio na mekanom terenu - izvješće je policije.

U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je zadobila tjelesne ozljede, te joj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Njenim alkotestiranjem utvrđena joj je koncentracija alkohola veća od 1,50 g/kg.

Nakon kvalifikacije ozljeda protiv 28-godišnje vozačice koja je skrivila ovu prometnu nesreću slijedi adekvatna prijava.