Fotografija: Hitna pomoć koja je djevojčicu odvezla u bolnicu/Foto: Ustupio čitatelj
Hitna pomoć koja je djevojčicu odvezla u bolnicu/Foto: Ustupio čitatelj

PRETUŽNO Preminula djevojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći s quadom kod Bjelovara

Podsjetimo, troje tinejdžera na quadu u zavoju su zahvatili bankinu, sletjeli u putni jarak i udarili u betonski most. Svi su zadobili teške ozljede glave, a najkritičnije je prošla djevojčica koja je danas preminulaBJELOVAR – Djevojčica koja je nastradala u teškoj prometnoj nesreći s quadom koja se prošloga petka dogodila u Bulincu pored Bjelovara, podlegla je ozljedama. 

Podsjetimo, troje tinejdžera na quadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u zavoju su, uslijed prebrze vožnje zahvatili bankinu, sletjeli u putni jarak i udarili u obližnji betonski most. Svi su zadobili teške ozljede glave, završili su u jedinici intenzivnog liječenja, a najkritičnije je prošla upravo suvozačica koja je danas preminula.

Bila u komi

Početkom tjedna iz Opće bolnice "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar doznali smo kako je ona i nakon nesreće odmah bila životno ugrožena, a nakon primitka u bolnicu, bila je na aparatu za disanje i u induciranoj komi.

Ostalo dvoje djece, rekli su nam iz bolnice, bilo je stabilno.

Kobna nesreća dogodila se prije točno sedam dana, prošloga petka, a sve ove dane, svi su se nadali kako će se djevojčica izvući. Na društvenim mrežama, širile su se poruke molitve da mladi život pronađe snage i izbori se. 

Nažalost, to se ovoga puta nije dogodilo. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!