Fotografija: Foto: PU požeško-slavonska
Galerija
Foto: PU požeško-slavonska

Pretresli kuću u Pakracu i pronašli sedam stabljika marihuane i opremu za njezin uzgoj

Protiv 53-godišnjaka koji prebiva u toj kući slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama"Policija je s nalogom Općinskog suda u Bjelovaru jučer pretražila obiteljsku kuću na području Pakraca i pronašla sedam stabljika marihuane i opremu za njezin uzgoj.

Kako su izvijestili iz PU požeško-slavonske, protiv 53-godišnjaka koji prebiva u toj kući slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama".

Foto: PU požeško-slavonska
Foto: PU požeško-slavonska

Inače, povodom "Mjeseca borbe protiv ovisnosti" koji se obilježava u razdoblju od 15. studenoga do 15. prosinca, PU požeško-slavonska provodi niz pojačanih mjera i aktivnosti vezanih za suzbijanje zlouporabe svih vrsta opojnih sredstava.

- Same aktivnosti su usmjerene na suzbijanje zlouporabe droga, provođenje aktivnosti u cestovnom prometu u smislu testiranja vozača na prisutnost droga i alkohola u organizmu te aktivnosti vezane za provođenje preventivnih obilazaka škola i drugih obrazovnih institucija - poručili su iz PU požeško-slavonske.