Fotografija: Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)
Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)

Prešao na suprotnu stranu i zabio se u sanitetsko vozilo: "Ozlijeđeni pacijent i vozač auta"

Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad vozilom i sudario se sa sanitetskim vozilomDvije su osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u Šimljanici u općini Berek.

PU bjelovarsko-bilogorska danas je objavila da je nesreću koja se dogodila u petak, 22. prosinca, oko 14.40 sati, skrivio 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, kutinskih registarskih oznaka, kroz Šimljanicu.

Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, izgubio je nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu stranu kolnika.

Auto sletio s ceste

- Nakon što je osobni automobil prešao na suprotnu stranu, došlo je do udara prednjeg dijela sanitetskog kombi vozila, bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, u bočni dio osobnog automobila. Od udarca osobni automobil odbačen je na zelenu površinu pokraj kolnika - ističu u policiji.

U nesreći su lake tjelesne ozlijede zadobili 60-godišnji vozač osobnog automobila i 75-godišnji pacijent koji se nalazio u stražnjem dijelu sanitetskog vozila.

- Protiv vozača osobnog automobila slijedi izvješće o počinjenom prekršaju iz članka 51. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama - dodaju u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!