Fotografija: Ivan je nakon gotovo mjesec dana borbe, nažalost podlegao ozljedama/ Foto: Snimio čitatelj/privatni album
Galerija
Ivan je nakon gotovo mjesec dana borbe, nažalost podlegao ozljedama/ Foto: Snimio čitatelj/privatni album

Preminuo mladić iz smrskanog Golfa. Majka: "Njegovo junačko srce živjet će u nekom drugom"

Iako ih je zadesila velika tragedija, obitelj Ivana Poletta odlučila se za plemenit čin. Donirat će njegovo srce u nadi da će tako nekome spasiti život...Nakon gotovo mjesec dana borbe za život, 19-godišnji Ivan Poletto podlegao je teškim ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se prije manje od mjesec dana dogodila u Pakracu, potvrdila nam je njegova majka Snježana. 

Podsjetimo, Ivan je s još dvojicom prijatelja 17. srpnja doživio tešku prometnu nesreću u Pakracu. Prema službenom priopćenju PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač Volkswagena daruvarskih oznaka, vozeći se ulicom kneza Branimira u Pakracu, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski stup. 

Automobil u kojem su mladići stradali bio je uništen do neprepoznatljivosti/Foto: Snimio čitatelj
Automobil u kojem su mladići stradali bio je uništen do neprepoznatljivosti/Foto: Snimio čitatelj

- U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 28-godišnji vozač kao i dvojica putnika starosti 19 i 21 godinu, kazali su tada iz PU požeško-slavonske, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Plemenitost u tuzi

Iako ih je zadesila velika tragedija, Ivanova obitelj ipak je smogla snage te se odlučila za plemenit čin i time možda spasiti život nekome drugom.

- Organi su krenuli zatajivati i to nas trgnulo da nešto učinimo, da spasimo barem to naše junačko srce koje se ne da. Neka živi u nekom drugom, poručila je majka Snježana. 

Inače, kako neslužbeno doznajemo, dvojica mladića koji su se tog dana nalazila s Ivanom u automobilu, još uvijek su kritično.