Fotografija: Foto: Boris Kovačev/CROPIX (ilustracija)


 
Foto: Boris Kovačev/CROPIX (ilustracija)  

Požar u Končanici podmetnula 53-godišnja žena, šteta iznosi oko 25.000 eura

Drveni štagalj je u potpunosti izgorio, kao i kombajn za krumpir i manja prikolica koji su se u njemu nalazili, a požar su gasili vatrogasci iz Končanice i DaruvaraPolicija je utvrdila uzrok požara koji je izbio u ponedjeljak oko 23.30 sati u Končanici.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, došlo je do požara na gospodarskom objektu - drvenom štaglju, koji je u potpunosti izgorio.

U štaglju su se nalazili kombajn za krumpir i prikolica, koji su također izgorjeli. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Končanica.

Policijskim očevidom uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja, utvrđeno je da se isključuje tehnički kvar već je uzrok požara ljudska radnja.

Zaradila kaznenu prijavu

- 48-godišnji vlasnik je podnio kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a materijalnu štetu procjenjuje na oko 25 tisuća eura - kažu u policiji.

Policijski službenici Policijske postaje Daruvar dovršili su kriminalističko istraživanje i protiv 53-godišnje žene koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. 

Neslužbeno doznajemo da je 53-godišnja žena nakon svega završila u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!