Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)
Foto: Getty Images/iStockphoto (ilustracija)

Potpuno gol (a i trijezan) šetao Bjelovarom u 7 ujutro. Policija ga privela, obukla i pustila kući

Odveden je u bjelovarsku bolnicu gdje je nakon pregleda utvrđeno da ne pati od psihijatrijskih poremećaja pa nije postojao razlog da ga se zadržiŠto napraviti s čovjekom koji šeta gradom gol kao od majke rođen? Pritom ne viče, ne razbija, nije pod utjecajem alkohola, a nije ni duševno bolestan.

S tim se problemom suočila bjelovarska policija u ponedjeljak oko 7 sati ujutro.

Naime, građani su prijavili da na Poljani dr. Franje Tuđmana vide na parkiralištu muškarca koji je bio potpuno razodjeven. 

Pregledan u bolnici

Zatečen je 44-godišnjak, izvijestili su iz policije, koji je doista bio bez ikakve odjeće na sebi. Pristupili su mu te ga priveli, a alkotest je pokazao da nije bio pijan. Prevezli su ga stoga u bjelovarsku bolnicu gdje je nakon pregleda utvrđeno da ne pati od psihijatrijskih poremećaja te da nema razloga da ga se zadrži u bolnici. 

Policiji stoga nije preostalo ništa nego da ga vrate u postaju. U međuvremenu su mu nabavili neku civilnu odjeću te su ga ispitali i prijavili zbog kršenja javnog reda i mira. Takvo se ponašanje, naime, smatra vrijeđanjem i omaložavanjem građana te je kažnjivo po Zakonu o javnom redu i miru. 

Nakon što je odjeven te propisno ispitan i prijavljen muškarac je otišao kući. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!