Fotografija: Traktor je muškarcu prešao preko noge/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)
Traktor je muškarcu prešao preko noge/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)

Poljoprivredniku u dvorištu traktor prešao preko noge jer ga je ostavio u brzini

66-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je konstatirano da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, kažu iz policijeTežu tjelesnu ozlijedu zadobio je muškarac (66) iz Prespe kojemu je u dvorištu kuće preko noge prešao traktor. Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, nesretni je muškarac u utorak 22. ožujka oko 10 sati u dvorištu kuće prikapčao sadilicu za krumpir na traktor.

- Stojeći pored traktora s desne strane, uporabom ključa koji je bio u kontakt bravi, stavio je motor traktora u pogon, a budući da se mjenjač nije nalazio u neutralnom položaju već u brzini za vožnju unaprijed, traktor se pokrenuo te je zadnjim desnim kotačem prešao preko noge 66-godišnjaka. Traktor se je nastavio kretati još 20-tak metara nakon čega je udario u kukuružnjak, gdje se zaustavio, a iz pogona ga je isključio 37-godišnji sin od 66-godišnjaka, kazali su iz policije.

Dodaju i to je da 66-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je konstatirano da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu.