Fotografija: Foto: Josko Supic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Josko Supic/CROPIX (Ilustracija)

Policija zaustavila pijanog muškarca kako vozi: "Isključili ga iz prometa pa ga ubrzo opet uhvatili u autu"

Kada su ga po drugi puta u istom danu ulovili pijanog za volanom, policiji nije preostalo ništa drugo nego da ga smjesti u posebne prostorije do otriježnjenjaNeki prekršitelji baš su uporni bez obzira na posljedice, pokazuje to slučaj iz Požege.

Naime, tamošnja je policija tijekom noći sa subote na nedjelju prilikom nadzora prometa zaustavila osobni automobil u kojem je bio 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. Isključili su ga iz prometa, kako procedura i nalaže. No, njemu se ta ideja baš i nije svidjela.

Alkohol - ubojica na cesti

Tako su ga, kažu u požeško-slavonskoj policiji, opet zaustavili i to oko 3.30 u nedjeljnoj noći, a u krvi je imao 1.41 promil alkohola u krvi.

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - rekli su u požeško-slavonskoj policiji.

Iako policija represivno i preventivno djeluje protiv vožnje pod utjecajem alkohola, koji je jedan od četiri glavne "ubojice" na cesti, ovaj primjer samo je jedan koji pokazuje kako neodgovorni vozači ovakvim postupcima ne mare ni za svoj ni tuđe živote.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!