Fotografija: Mladić je uhvaćen tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Mladić je uhvaćen tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Policija u Siraču uhvatila mladića kako vozi bez položenog vozačkog

Na snazi mu je bilo i rješenje o zabrani podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole radi negativnih bodova, kažu u PU bjelovarsko-bilogorskojPolicajci iz Daruvara uhitili su jučer oko 15 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Siraču mladića u dobi od 23 godine koji je upravljao autom bez položenog vozačkog ispita.

Policija je izvijestila kako su jučer u 15.10 sati policijski službenici tijekom kontrole prometa zaustavili osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka za čijim je upravljačem sjedio 23-godišnjak za kojeg je utvrđeno da upravlja autom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno da nema položen vozački ispit. 

Privode ga na sud

- Nadalje je utvrđeno da mu je na snazi rješenje o zabrani podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole radi negativnih bodova - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

23-godišnjak je uhićen, priveden te smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Vozilo daruvarskih registracijskih oznaka od njega je privremeno oduzeto te je s vučnom službom prevezeno u dvorište Policijske postaje Daruvar gdje je privremeno smješteno do odluke suda.