Fotografija: 
Protiv 49-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave
Protiv 49-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave"/Foto: Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)

Policija u Pakracu uhvatila muškarca u neregistriranom vozilu: "Imao je tuđe tablice"

"Protiv 49-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ te prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiPAKRAC - Pakračka policija uhvatila je muškarca kako vozi neregistrirano vozilo. I ne samo to, na vozilu je imao nepripadajuće registarske pločice.

Kako javljaju iz PU požeško-slavonske, u petak 11. kolovoza 2023. oko 18.20 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 49-godišnjaka koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom.

Počinio kazneno djelo

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se na osobnom automobilu nalaze nepripadajuće registarske pločice. Protiv 49-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ te prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku