Fotografija: Policija je u kući pronašla više od 90 stabljika marihuane/Foto: MUP RH (ilustracija)
Policija je u kući pronašla više od 90 stabljika marihuane/Foto: MUP RH (ilustracija)

RACIJA U selu u okolici Daruvara policija pronašla kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Neslužbeno doznajemo da je u potpuno opremljenom laboratoriju nađeno više od 90 stabljika indijske konoplje i zasad nepoznata količina speedaViše osoba s područja Daruvara završilo je tijekom današnjeg dana na ispitivanju u policiji zbog sumnje da su proizvodili i dilali marihuanu.

Budući da je kriminalističko istraživanje još u tijeku, prvi čovjek daruvarske policije Dalibor Čajsa, samo nam je potvrdio naše neslužbene informacije istaknuvši kako akcija još nije gotova.

- Danas od jutra proveli smo više pretraga na više lokacija na području grada Daruvara sukladno informacijama o osobama koje se bave prodajom i proizvodnjom opojne droge. Budući da su te aktivnosti još u tijeku, o rezultatima ćemo izvjestiti javnost kada sve bude gotovo - kratko nam je rekao Dalibor Čajsa.

Kako smo neslužbeno doznali, policija je danas ujutro upala u kuću u selu u okolici daruvara i u njoj pronašla potpuno opremljen laboratorij za uzgoj marihuane. U njemu je navodno bilo više od 90 stabljika indijske konoplje, a u kući su pronašli i nešto speeda.

Policija je nakon toga nastavila obilaziti lokacije gdje bi mogli pronaći još droge, a kako neslužbeno doznajemo, pretrage domova na području Daruvara i okolice još traju. Isto tako doznajemo da je nekoliko osoba zadržano u policiji.