Fotografija: Policija je jučer provela akciju pojačanog nadzora motociklista i biciklista u BBŽ/Foto:Željko Hajdinjak/CROPIX(ilustracija)
Policija je jučer provela akciju pojačanog nadzora motociklista i biciklista u BBŽ/Foto:Željko Hajdinjak/CROPIX(ilustracija)

Policija u akciji utvrdila samo tri prekršaja moticiklista i biciklista

Jedan je vozio pod utjecajem alkohola većim od jednog promila dok drugi nije imao vidljivu i čitku registarsku oznaku. Od tri kontrolirana vozača bicikala jedan je bio pod utjecajem alkoholaPolicajci PU bjelovarsko-bilogorske proveli su u utorak od 16 do ponoći veliku akciju kojom su htjeli provjeriti koliko se motociklisti, mopedisti i biciklisti drže prometnih propisa.

Tijekom akcije policajci su utvrdili svega tri prekršaja vozača motocikala, mopeda te biciklista. Od osam kontroliranih motociklista i mopedista dvojica su zatečena u prekršaju. Jedan je vozio pod utjecajem alkohola većim od jednog promila dok drugi nije imao vidljivu i čitku registarsku oznaku. Od tri kontrolirana vozača bicikala jedan je bio pod utjecajem alkohola.