Fotografija: Policija je vlasnicu kafića prijavila nadležnoj Turističkoj inspekciji Državnog inspektorata/ Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)
Policija je vlasnicu kafića prijavila nadležnoj Turističkoj inspekciji Državnog inspektorata/ Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)

Policija u 1.20 sati zatekla goste u kafiću koji smije raditi do ponoći

U unutrašnjosti lokala zatečeno je desetak gostiju, dok je na terasi bilo više gostiju, koji su konzumirali razna alkoholna i bezalkoholna pića, kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj
Vlasnica jednog kafića u Nazorovoj ulici u Bjelovaru zaradila je kaznu jer je dopustila da joj gosti ostanu u kafiću i na terasi izvan radnog vremena.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Bjelovar uočili su u subotu u 1.20 sati da jedan ugostiteljski objekt u Bjelovaru, u Nazorovoj ulici radi, iako je na ulaznim vratima istaknuto radno vrijeme do 24 sata.

Prigušeno svjetlo

- U unutrašnjosti lokala zatečeno je desetak gostiju, dok je na terasi bilo više gostiju, koji su konzumirali razna alkoholna i bezalkoholna pića, a bili su usluženi. U objektu je bilo prigušeno svijetlo, nije bilo muzike, a ulazna vrata su bila otvorena - kažu u policiji i ističu kako je vlasnica ugostiteljskog objekta koja je usluživala goste bila dužna zatvoriti lokal u propisano radno vrijeme.

Time je Vlasnica ugostiteljskog objekta prekršila odredbe Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, zbog čega slijedi obavijest o počinjenom prekršaju nadležnoj Turističkoj inspekciji Državnog  inspektorata.