Fotografija: Foto: Damir Krajač/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damir Krajač/CROPIX (ilustracija)

Policija traži vozača koji je u gluho doba noći autom udario pješaka i pobjegao

Pješak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje mu je pružena liječnička pomoćPolicija traga za vozačem koji je u nedjelju oko 2.15 sati na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru udario pješaka i onda pobjegao s mjesta nesreće.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom tamne boje krećući se vožnjom unatrag sjevernim dijelom Trga Eugena Kvaternika.

- Budući da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu već je zadnjim dijelom vozila udario u pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon udara pješak je odskočio u stranu, a nepoznati vozač se s vozilom udaljio s mjesta događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prouzročio ovu prometnu nesreću - kažu u policiji i dodaju kako je pješak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Policija radi na utvrđivanju identita vozača i vozila kojim je prouzročio ovu prometnu nesreću dok po kvalifikaciji ozljeda, protiv vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!