Fotografija: Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)
Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)

Policija traži vozača koji je "labudicom" udarao u mostove i srušio znak u Kaniškoj Ivi

Na prilaznim mostovima i prometnom znaku nastupila je materijalna šteta, a slijedi kriminalističko istraživanje, kažu u policijiPolicija traga za vozačem koji je u ponedjeljak između 11 i 11.30 sati izazvao prometnu nesreću u Kaniškoj Ivi i nakon toga pobjegao.

Nepoznati je vozač upravljao teretnim vozilom našičkih registarskih oznaka s tzv. labudicom kroz Kanišku Ivu. Budući da se nije držao svoje strane ceste, desnim kotačima vučnog vozila zahvatio je bankinu i udario u prilazni most.

Pobjegao s mjesta nesreće

- Nakon udara nastavio se kretati po mostu, opet zahvaća na bankinu i putni jarak te udara u prometni znak s dopunskom pločom kojeg je srušio. Potom nastavlja kretanje i udara u drugi prilazni most te prelazi preko mosta, a nakon toga se nastavlja kretati po bankini i izlazi na kolnik te napušta mjesto događaja bez da je ostavio podatke o sebi i vozilu svim oštećenim osobama - opisala je ovaj kaos policija.

Na prilaznim mostovima i prometnom znaku nastupila je materijalna šteta.

Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska vozača vozila i utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!