Fotografija: Trenutak kad lopov dolazi do vozila/Foto: SCREENSHOT
Trenutak kad lopov dolazi do vozila/Foto: SCREENSHOT

Policija pronašla ukradenu Škodu ali ne i čovjeka koji ju je pijan malo provozao

Iz PU bjelovarsko-bilogorske i savjetuju vlasnicima da uvijek zaključavaju svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kućePolicija je pronašla Škodu Octaviju koju je u subotu nešto iza ponoći zasad nepoznati lopov ukrao u Zagorskoj ulici u Bjelovaru.

Naime, kako smo već ranije izvještavali OVDJE, čitateljica je u subotu podijelila snimku nadzorne kamere sa susjedne kuće na kojoj se vidi kako nepoznati mladić, vidno pijan, oko pola sata iza ponoći prilazi crnom automobilu Škoda Octavia.

Pola minute tražio ključeve

Na snimci se vidi kako ulazi u nezaključan automobil te otprilike pola minute traži ključeve. Kad ih je konačno našao, pokreće motor i udaljava se u nepoznatom smjeru.

Oštećeni 40-godišnji muškarac nastalu materijalnu štetu procjenio je na nekoliko desetaka tisuća kuna.

- U nedjelju 7. studenog na području Bjelovara pronađen je navedeni osobni automobil te je nakon obavljenog očevida vraćen vlasniku. Slijedi rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ iz članka 234. Kaznenog zakona - poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske i savjetuju vlasnicima da uvijek zaključavaju svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kuće.

- Provjerite da su sva vrata zatvorena, uključujući i prtljažnik. Pobrinite se da su svi prozori zatvoreni, uključujući i krovni prozor - apeliraju u policiji.