Fotografija: Policija na mjestu tragičnog požara u Bjelovaru: Foto: Deni Marčinković
Policija na mjestu tragičnog požara u Bjelovaru: Foto: Deni Marčinković

Otkriven uzrok požara u kojem je smrtno stradao vlasnik kuće

U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, a došlo je i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravkaPolicija je obavila očevid u obiteljskoj kući u Ulici Mlinovac u Bjelovaru u kojoj je jučer nešto prije 14 sati u požaru smrtno stradao njezin 67-godišnji vlasnik.

Prema njihovom izvješću, policija je dojavu Centra 112 o požaru zaprimila u 13.54 sati. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara pri čemu je u kući, u prostoriji kuhinje pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.

Otvoreni plamen

- Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara je utvrđeno da je uzrok ovog požara otvoreni plamen (neutvrđenog izvora) koji je izbio u dnevnom boravku. U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka - priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Sutra obdukcija

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

O događaju slijedi posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.