Fotografija: Teška prometna nesreća u Gudovcu/ Foto: Čitatelj
Teška prometna nesreća u Gudovcu/ Foto: Čitatelj

Policija objavila detalje nesreće kod Bjelovara, pod kotačima kamiona ozlijeđene dvije osobe

Teške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji vozač osobnog automobila dok je 55-godišnji putnik iz njegova vozila lako tjelesno ozlijeđenBjelovarsko-bilogorska policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja se jučer oko 13 sati dogodila na Gudovačkoj cesti u Velikim Sredicama. Kako smo već pisali, došlo je do sudara kamiona i osobnog automobila, a na mjesto događaja odmah su izašle sve žurne službe. Krajnja je bilanca da su dvije osobe ozljeđene, od čega jedna teško. 

Skrenuo izbjegavajući sudar

S obzirom na fotografije s mjesta događaja, odnosno, stanje u kojem je nakon sudara bio osobni automobil, čudo je da su nesreću uopće preživjeli. 

- Do nesreće je došlo kada 26-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka nije postupio po prometnom znaku STOP na raskrižju Gudovačke ulice i Ulice Velike Sredice već je ušao u raskrižje pri čemu je oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu i prednjim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila. Vozač teretnog vozila je izbjegavajući sudar skrenuo ulijevo i nakon udara nastavio gurati osobni automobil te se zaustavio na istočnoj strani kolnika Ulice Velike Sredice - priopćila je policija.

U nesreći je nastala materijalna šteta na oba vozila i ozlijeđene su dvije osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji vozač osobnog automobila dok je 55-godišnji putnik iz njegova vozila lako tjelesno ozlijeđen, dodali su. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!