Fotografija: Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)

Policajac izvan posla napravio rusvaj: "U gluho doba noći uključio sirenu, zvonio na vrata i galamio"

Protiv policijskog službenika podnosi se optužni prijedlog. Udaljen je iz službe, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupakBJELOVAR - Policajac izvan dužnosti proteklog je vikenda napravio rusvaj u Bjelovaru.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u nedjelju, 16. lipnja oko 02.15 sati u Bjelovaru, u Ulici Marije Jurić Zagorke javni red i mir je narušavao policijski službenik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske koji je bio izvan službe.

Ometao noćni mir

- On je svojim osobnim automobilom ušao u dvorište stambene zgrade i uključio sirenu u neprekidnom trajanju od oko 20 sekundi nakon čega je izašao iz vozila i došao do ulaznih vrata stambene zgrade gdje je dva puta pritisnuo tipku zvona stana u kojemu živi 30-godišnjak u trajanju od oko 30 sekundi, a potom je glasno vikao i galamio čime je ometao noćni mir stanara, kažu u policiji.

Protiv policijskog službenika podnosi se optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. On je udaljen iz službe, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!