Fotografija: Šteta na automobilu procjenjuje se na 30 tisuća kuna, a motivi ovog gnjusog čina zasad su nepoznati/Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)
Šteta na automobilu procjenjuje se na 30 tisuća kuna, a motivi ovog gnjusog čina zasad su nepoznati/Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)

Pod okriljem noći zapalio joj automobil pa telefonom prijetio njoj i prijateljima

Prilikom gorenja došlo je do topljenja PVC obloga stražnjeg odbojnika, spojlera i svjetla te oštećenja boje i laka kao i stražnje gume. Nastala materijalna šteta se procjenjuje na 30 tisuća kuna
Prava filmska, akcijska scena dogodila se prije dvije noći usred Bjelovara. Naime, kako su izvijestili iz PU bjelovarsko – bilogorske, u utorak 10. kolovoza oko 03.30 sati u Bjelovaru u Ulici Svetozara Borojevića, 28-godišnjak je zapalio PVC oblogu iznad gume na osobnom automobilu riječkih registracijskih oznaka vlasništvo jedne pravne osobe, a koji je na korištenju kod 35-godišnjakinje. Nakon što je primijetila gorenje, mlada je žena sa svojim prijateljima ugasila požar.

Velika materijalna šteta

Prilikom gorenja došlo je do topljenja PVC obloga stražnjeg odbojnika, stražnjeg spojlera, stražnjeg svjetla te oštećenja boje i laka kao i stražnje gume, a nastala materijalna šteta se procjenjuje na 30 tisuća kuna.

Ubrzo nakon toga 35-godišnjakinja je zaprimila telefonski poziv od 28-godišnjaka u kojem je izrekao prijetnju njoj i njezinim prijateljima.

Na mjestu događaja, policijski službenici su na vozilu obavili očevid kojim je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja i otvoreni plamen.

Motivi nepoznati

28-godišnjak je zbog počinjena navedenih kaznenih djela uhićen te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Motivi ovog događaja zasad nisu poznati jer je istraživanje u tijeku tako da možemo samo nagađati što je nagnalo 28-godišnjaka da se upusti u ovakav čin koji je, uvjereni smo, šokirao i sablaznio 28-godišnjakinju, kao i njene prijatelje.