Fotografija: Biciklist je gurajući bicikl htio prijeći cestu ispred kamiona/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Biciklist je gurajući bicikl htio prijeći cestu ispred kamiona/Foto: MojPortal.hr

Pod kotačima tegljača život izgubio 59-godišnjak: "Gurajući bicikl htio prijeći cestu, vozač ga nije vidio"

Biciklist je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Izvršenim alkotestiranjem vozača kamiona nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, kažu iz policijeO tragično poginulom biciklistu koji je danas prijepodne izgubio život ispod kotača tegljača koji je prevozio klade drva o čemu smo izvijestili OVDJE, oglasila se i bjelovarsko - bilogorska policija.

-Danas, 14. travnja, oko 11,40 sati, u Bjelovaru, u Ulici Matice hrvatske došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 59- godišnjak. 

Kamion vozio 23-godišnjak

Teretno vozilo za prijevoz drva, gospićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23- godišnjak, bilo je zaustavljeno u Ulici Matice hrvatske, nasuprot križanju s ulicom Ante Trumbića, zbog crvenog svjetla na semaforu. Paljenjem zelenog svjetla na semaforu vozač teretnog vozila je krenuo i prednjim lijevim dijelom vozila udario je 59- godišnjaka koji je u međuvremenu gurajući bicikl, u namjeri da prijeđe preko kolnika, došao ispred teretnog vozila. 59- godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Biciklist je gurajući bicikl htio prijeći cestu ispred kamiona/Foto: MojPortal.hr
Biciklist je gurajući bicikl htio prijeći cestu ispred kamiona/Foto: MojPortal.hr

Izvršenim alkotestiranjem vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, kažu iz policije.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se razjasnile sve okolnosti događaja, poručuju iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!