Fotografija: Foto: Podravski list/Facebook
Foto: Podravski list/Facebook

Po život opasna vožnja po Bilogori: Netko nasred šumskog puta postavio metalnu žicu

Za sada nepoznata osoba zavezala je metalnu žicu za dva stabla u visini glave odnosno vrata vozača quadaNegativno iskustvo koje je jedan strastveni vozač quada s društvom doživio i odlučio javno podijeliti na svom Facebook profilu, mnoge je u najmanju ruku šokiralo, piše Podravski list.

Uživanje u prirodi i vožnja na quadovima kroz Bilogoru zamalo se pretvorila u katastrofu. Naime, na šumskom putu nedaleko od Mičetnica, on i društvo naletjeli su na, vjerovali ili ne, metalnu žicu svezanu za dva stabla otprilike u visini glave odnosno vrata.

Tragedija u istri

“Sva sreća da domaćin koji nas je vodio tim putem nije brzo išao. Ne bi se lijepo proveo skupa s kolegom koji se vozio iza njega. Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno već o šumskom putu kojim mnogi prolaze”, napisao je.

- Ne daj bože da nekog ubiješ kao što je to bio slučaj u Istri prije dvije ili tri godine kad je dečko na quadu naišao na istu prepreku i na mjestu preminuo – dodao je te zamolio sve koji vole boraviti u šumi i uživati u prirodi da pripaze na spomenutom dijelu Bilogore.

Tko je i zašto žicu tamo postavio zasad ostaje nepoznato, ali je činjenica da je netko mogao ozbiljno nastradati što se pukom srećom nije dogodilo, piše Podravski list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!