Fotografija: 
Došlo je do udara zadnjeg dijela teretnog automobila u desni prednji branik osobnog automobila/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
Došlo je do udara zadnjeg dijela teretnog automobila u desni prednji branik osobnog automobila/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Pijani vozač kamiona u Pakracu išao u rikverc s parkirališta pa se sudario s vozačicom Opela

Došlo je do udara zadnjeg dijela teretnog automobila u desni prednji branik osobnog automobila. Protiv 56-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policijiPAKRAC - Iz PU požeško-slavonske javljaju kako je jučer u Pakracu došlo do prometne nesreće između kamiona i osobnog automobila,

- U ponedjeljak 21. kolovoza 2023. oko 15 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, 56-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao teretnim automobilom, uključivao se u promet s neobilježenom parkirališnog prostora vožnjom unazad, a da nije propustio osobni automobil marke „Opel“, a kojim je upravljala 37-godišnjakinja.

Prekršajni nalog

Tom prilikom došlo je do udara zadnjeg dijela teretnog automobila u desni prednji branik osobnog automobila. Protiv 56-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!