Fotografija: Pijani se vozač zaletio u gusjenicu radnog stroja/Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Pijani se vozač zaletio u gusjenicu radnog stroja/Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)

Pijani vozač autom se zaletio u gusjenicu radnog stroja u centru Pakraca

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, policajci su 42-godišnjaka priveli te je smješten u posebnu prostoriju, a protiv njega slijedi prekršajni nalogVidno alkoholizirani 42-godišnjak jučer se autom zabio u radni stroj u centru Pakraca, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.

- U srijedu 2. veljače 2022. oko 10 sati u Pakracu na Trgu bana Josipa Jelačića, 42-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) uslijed neprilagođene brzine je prednjim dijelom vozila udario u desnu gumenu gusjenicu radnog stroja koji je bio zaustavljen zbog izvođenja radova, kazali su iz policije.

Priveden u postaju

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, policajci su 42-godišnjaka priveli te je smješten u posebnu prostoriju, a protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Vidno alkoholizirani 42-godišnjak jučer se autom zabio u radni stroj u centru Pakraca/ Foto: Pakrački list (ilustracija)
Vidno alkoholizirani 42-godišnjak jučer se autom zabio u radni stroj u centru Pakraca/ Foto: Pakrački list (ilustracija)