Fotografija: Foto: Boris Kovačev/CROPIX (fotografija je ilustrativna i nema veze s navedenim događajem)
Foto: Boris Kovačev/CROPIX (fotografija je ilustrativna i nema veze s navedenim događajem)

Pijani traktorist skrivio prometnu nesreću u Bereku: "Majka i dijete završili u bolnici"

58-godišnjak je neoprezno počeo skretati na kolni ulaz i tada se u njegov traktor zabio auto u kojem su kao putnici bili 33-godišnja žena i dijeteMajka i dijete zatražili su liječničku pomoć u bjelovarskoj bolnici nakon prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 18.15 sati u Bereku.

Kako kažu u policiji, nesreću je skrivio 58-godišnji muškarac koji je pod utjecajem alkohola upravljao traktorom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Berek. Naime, on je počeo skretati ulijevo na kolni ulaz, a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Pretjecao traktor

- U tom trenutku došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak koji je pretjecao traktor, u stražnji lijevi kotač traktora. U osobnom vozilu su se kao putnici nalazili 33-godišnjakinja i dijete koji su liječničku pomoć potražili u Općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar, kažu u policiji i dodaju kako protiv trakoriste slijedi izvješće o počinjenom prekršaju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!