Fotografija: 
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)

Pijani tinejdžer (15) sjeo za volan neregistriranog auta pa izazvao rusvaj: "S njim bio prijatelj (16)

"Prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika, sletio u putni jarak gdje je vozilo od siline udara odbačeno u zrak pa je sletjelo na prilazni most, zarotiralo se i ponovno sletjelo i udarilo u jarak gdje se zaustavilo"GRUBIŠNO POLJE - Dvoje djece, odnosno maloljetnika, koja su u večernjim satima prije dva dana sjeli u automobil nedaleko Grubišnog Polja, izazvali su pravi rusvaj na cesti te su obojica završila u bolnici.

Kako javljaju iz policije, 19. prosinca, oko 21.10 sati, na cesti između Poljana i Donje Rašenice dogodila se prometna nesreća u kojoj je dvoje maloljenika lakše ozljeđeno.

- 15-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispitu, a u kojem se kao suvozač nalazio 16-godišnjak.

Pijan maloljetnik bez vozačke

Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika gdje je sletio u putni jarak gdje je vozilo od siline udara odbačeno u zrak te je sletjelo na prilazni most poljskog puta gdje se zarotiralo i ponovno sletjelo i udarilo u putni jarak gdje se zaustavilo, pojašnjavaju iz policije.

Dodaju kako obojica u vrijeme prometne nesreće u vozilu nisu bila vezana sigurnosnim pojasevima te su zadobili tjelesne ozljede koje su u Općoj bolnici Virovitica konstatirane kao lake.

- Maloljetni vozač je bio pod utjecajem alkohola, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!