Fotografija: Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)

Pijani muškarac puštao glasnu glazbu na terasi restorana u Pakracu: "Završio na sudu u Bjelovaru"

Budući da je on recidivist u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju, kažu u policijiMuškarac od 45 godina uhićen je u subotu oko 15 sati nakon što je na terasi ugostiteljskog objekta u Ulici Ivana Gundulića u Pakracu puštao glasnu glazbu i tako remetio javni red i mir, izvijestila je PU požeško-slavonska.

Nadalje, kako piše u priopćenju, ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

- Budući da je on recidivist u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - kažu u PU požeško-slavonskoj.

Neslužbeno pak doznajemo da je gore navedeni 45-godišnjak puštao glasnu glazbu preko mobitela i Bluetooth zvučnika na terasi jednog pakračkog restorana. Za sada nije poznato koje je pjesme puštao.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!