Fotografija: Foto: Tomislav Čubelić/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Tomislav Čubelić/CROPIX (Ilustracija)

Pijani 15-godišnjak neregistriranim autom sletio s ceste: "On i suvozač (16) prevezeni u bolnicu"

Vozilo je od siline udara odbačeno u zrak te je sletilo na prilazni most poljskog puta gdje se zarotiralo i ponovno sletjelo i udarilo u jarak gdje se zaustaviloTeška prometna nesreća dogodila se u utorak navečer, oko 21 sati i 10 minuta, na cesti između Poljana i Donje Rašenice.

Kako su izvijestili iz policije, u nesreći su ozlijeđena dva maloljetnika. Naime, vozilom je upravljao 15-godišnjak, a suvozač je bio samo godinu stariji.

- 15-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispit, a u kojem se kao suvozač nalazio 16-godišnjak. Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika gdje je sletio u putni jarak gdje je vozilo od siline udara odbačeno u zrak te je sletilo na prilazni most poljskog puta gdje se zarotiralo i ponovno sletjelo i udarilo u putni jarak gdje se zaustavilo - javili su iz policije.

Obojica u vrijeme prometne nesreće u vozilu nisu bila vezani sigurnosnim pojasevima te su zadobili tjelesne ozljede koje su u Općoj bolnici Virovitica konstatirane kao lake. Maloljetni vozač je bio pod utjecajem alkohola.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!