Fotografija: Mjesto sinoćnje nesreće/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Mjesto sinoćnje nesreće/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Pijana vozačica nije se mogla odlučiti gdje bi skrenula pa skrivila prometnu nesreću

Kod 36-godišnjakinje je utvrđena koncentracija alkohola od 1.39 promila, nakon čega je privedena i smještena u posebnu prostoriju do otrežnjenja, kažu iz policijePijana 36-godišnjakinja sinoć je u centru Bjelovara izazvala prometnu nesreću tako što se na križanju prestrojila za skretanje u lijevo, a potom je pokušala skrenuti u ulicu koja se nalazila s njene desne strane. 

Predomislila se u zadnji tren

-U četvrtak 24. ožujka oko 23.30 sati u Bjelovaru, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Renault riječkih registracijskih oznaka krećući se Franjevačkom ulicom od pravca juga u pravcu sjevera. Dolaskom u blizinu raskrižja s ulicom Ferde Livadića, s vozilom je zauzela položaj u prometnoj traci za skretanje u lijevo, nakon čega nije skrenula u navedenu ulicu, već je skrenula u desno u Istarsku ulicu. Tom prilikom je u njenu prednju desnu bočnu stranu prednjim lijevim krajem udario osobni automobil marke BMW bjelovarskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji se kretao od istog pravca prometnom trakom za prolazak kroz raskrižje ravno, opisali su iz bjelovarske policije.

Završila na triježnjenju

Kako kažu, u prometnoj nesreći, na oba vozila je nastala materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba srećom nije bilo.

- Oboje vozača je alkotestirano te je 36-godišnjakinje utvrđena koncentracija alkohola od 1.39 g./kg, nakon čega je privedena u prostorije policije te smještena u posebnu prostorije policije do otrežnjenja, poručili iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 36-godišnjakinji su izdana izvješća o počinjenim prekršajima, a uz to joj slijedi i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.