Fotografija: Foto: Damjan Tadić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damjan Tadić/CROPIX (ilustracija)

Pijana frizerka vrijeđala policajce na benzinskoj u Bjelovaru: "Pušite mi k...., policijo!"

Djevojka je na sudu priznala da je vrijeđala policajce, ali se ne sjeća da ih nije poslušala kad su joj rekla da prestane jer je, kaže, bila "malo pijana"20-godišnja frizerka iz Bjelovara nepravomoćno je proglašena krivom jer je 5. siječnja ove godine oko 4 sata ujutro na benzinskoj postaji na Slavonskoj cesti u Bjelovaru vrijeđala policajce koji su tamo došli zbog dojave o tučnjavi.

Općinski sud u Bjelovaru kaznio ju je novčanom kaznom od 500 eura koju je dužna platiti u roku od 60 dana po pravomoćnosti presude.

Morali je uhititi

Policajac koji je tada bio na zadatku, na sudu je izjavio kako su u navedeno vrijeme dobili dojavu o tučnjavi na benzinskoj postaji u Slavonskoj ulici u Bjelovaru. On i kolegica su došli na poziv policijske ophodnje koja je tražila ispomoć.

- Odjednom se odnekud stvorila djevojka koja nije sudjelovala u tučnjavi te je počela vikati da joj je povrijeđena duša i da je boli nepravda. Vrijeđala nas je riječima: "Pušite mi k.... policijo, j.... vam mater", i to je ponovila više puta - kazao je policajc dodavši kako su je morali uhititi jer se nije obazirala na upozorenja da prestane.

Iznoseći svoju obranu okrivljena je priznala sve što je učinila i izjavila da se osjeća krivom. Priznala je da je vrijeđala i omalovažavala policajce, ali se ne sjeća da se oglušila na njihovu zapovijed da prestane, jer je bila "malo pijana".

12 dana zatvora

Ako okrivljena frizerka u roku od 60 dana po pravomoćnosti ove presude plati 2/3 novčane kazne, ista će se smatrati u cijelosti plaćenom, a ukoliko ne plati, cjelokupna novčana kazna prisilno će se naplatiti.

- Ukoliko se novčana kazna ne uspije prisilno naplatiti, ista će se zamijeniti radom za opće dobro na zahtjev i uz suglasnost okrivljenika ili kaznom zatvora u trajanju od 12 dana - piše u presudi Općinskog suda u Bjelovaru.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!