Fotografija: 
Foto: Niksa Duper/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Niksa Duper/CROPIX (Ilustracija)

Pijan vikao i vrijeđao djelatnike čazmanske ispostave za socijalni rad: "Nije bio zadovoljan rješenjem"

"Nastavio je s vikanjem i vrijeđanjem i drugog zaposlenika koji je zajedno sa zaštitarom ušao u ured kako bi smirili 61-godišnjaka", kažu u policijiProšloga petka policija je morala intervenirati u čazmanskoj ispostavi ustanove za socijalni rad i to zbog muškarca koji je tamo uznemirio djelatnike.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u petak, 15. ožujka, oko 11.20 sati u Čazmi, na Trgu čazmanskog kaptola, u zgradi ustanove za socijalni rad, javni red i mir narušavao je 61-godišnji muškarac.

Počeo vikati

- On je ušao u prostorije zavoda gdje je bio najavljen kod jedne zaposlenice zbog ostvarivanja svojih prava, gdje je nezadovoljan rješenjem počeo vikati i vrijeđati zaposlenicu, da bi potom također nastavio s vikanjem i vrijeđanjem drugog zaposlenika koji je zajedno sa zaštitarom ušao u kancelariju kako bi ga smirili.

61-godišnjak je na naročito drzak i nepristojan način nastavio s vikom i vrijeđanjem nakon čega i pri izlasku u hodnik dalje viče i vrijeđa zaposlenike i zaštitara kao i na izlasku iz zgrade, kažu u policiji.

61-godišnjak je priveden u službene prostorije policije, gdje je uhićen, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,56 g/kg.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!