Fotografija: Muškarac je završio na triježnjenju u policiji/Foto: Tonči Plazibat/CROPIX (ilustracija)
 
Muškarac je završio na triježnjenju u policiji/Foto: Tonči Plazibat/CROPIX (ilustracija)  

Pijan urlao u kafiću, hodao od stola do stola i ometao goste

Priveden je u policiju gdje mu je alkotestiranjem utvrđen 1,86 promil u krvi, a budući da kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu dobio je još jednu prijavu
Vidno pijani muškarac od 45 godina zaradio je dvije prekršajne prijave jer je u utorak oko 21.20 sati u jednom kafiću u Ulici Ivana Mažuranića u Bjelovaru vikao i ometao goste kafića.

Obavezni prekršajni nalog

Policija je izvjestila kako je muškarac narušavao javni red i mir tako što je u alkoholiziranom stanju vikao, galamio, hodao od stola do stola i ometao prisutne goste. Priveden je u prostorije policije gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1,86 g/kg.

Budući da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument s kojim bi potvrdio identitet, uručen mu je obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz članka 16. Zakona o osobnoj iskaznici.

Morao se otrijezniti

Potom je smješten u posebne prostorije policije do otriježnjena, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.