Fotografija: 
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX (Ilustracija)

Pijan u Badeljevini na parkiralištu udario drugi auto i pobjegao: "Policija ga ubrzo pronašla"

"Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1970,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od devet mjeseci", kažu u policijiI protekloga vikenda policija je imala posla s neodgovornim i pijanim vozačima. Jedan takav slučaj evidentiran je u Badljevini.

Kako javljaju iz PU požeško-slavonske, u subotu, 10. veljače oko 17.50 sati u Badljevini na Trgu dr. Franje Tuđmana na parkiralištu, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, kretao se vožnjom unazad da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu.

Prekršajni nalog

- Udario je zadnjim dijelom vozila u prednji desni dio osobnog automobila kojeg je prethodno parkirao 39-godišnjak. Nakon udara 52-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici i ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola od 1,60 promila, kažu u policiji.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1970,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od devet mjeseci.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!