Fotografija: Budući da se muškarac oglušio na naredbe, policajci su ga priveli u postaju (ilustracija) Foto: Matija Djanješić/CROPIX
Budući da se muškarac oglušio na naredbe, policajci su ga priveli u postaju (ilustracija) Foto: Matija Djanješić/CROPIX

Pijan skrivio prometnu pa urlao na vlasnika kuće koja je u nesreći oštećena

Budući da se oglušio na naredbe policijskih službenika, nad njim su upotrjebljena sredstva prisile te je 43-godišnjak priveden u prostorije policijePijani muškarac nakon što je u subotu poslijepodne krivio prometnu nesreću u Bjelovaru, vikao je na ostale sudionike. Budući da se nije smirio niti nakon upozorenja, policajci su ga priveli u postaju.

Odgurivao druge 

- U subotu 19. veljače oko 15 sati u Bjelovaru, u Ulici Vlahe Bukovca, 43-godišnjak je nakon što je skrivio prometnu nesreću, narušavao javni red i mir tako da je pod utjecajem alkohola vikao i galamio na 38-godišnjeg drugog sudionika prometne nesreće te ga odgurivao. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja, 43-godišnjak je nastavio s opisanim ponašanjem te je vikao i galamio i na 55-godišnjaka, kazali su iz PU bjelovarsko bilogorske.

Kako doznajemo, 55-godišnjak na kojeg je pijani muškarac također vikao, vlasnik je kuće koja je oštećena uslijed prometne nesreće. Nakon što je čuo udarac, vlasnik je izašao iz kuće te se i on našao kao meta uvreda pijanog vozača.

Završio u postaji

Prema policijskom izvješću, pijani 43-godišnjak muškarac oglušio na naredbe policijskih službenika, te su nad njim upotrijebljena sredstva prisile, nakon koji je priveden u prostorije policije.

- Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, zaključili su iz bjelovarske policije.