Fotografija: Foto: Goran Mehkek/Cropix (ilustracija)
 
Foto: Goran Mehkek/Cropix (ilustracija)  

Pijan se zabio u parkirano vozilo u Pakracu pa pobjegao s mjesta nesreće

Policajci su 44- godišnjaka naknadno pronašli, uhitili i smjestili u posebnu prostoriju policije. Bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u BjelovaruVozač od 44 godine skrivio je u ponedjeljak, 19. prosinca, oko 13 sati prometnu nesreću na trgu dr. Franje Tuđmana u Pakracu i pobjegao.

Policija je izvijestila kako se 44-godišnji vozač, koji je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao osobnim automobilom marke Ford, daruvarskih registarskih oznaka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim lijevim dijelom vozila udario u desnu bočnu stranu propisno parkiranog teretnog automobila marke Renault, slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojeg je prethodno parkirao 19-godišnjak.

- Nakon prometne nesreće 44-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. 44- godišnjaka su naknadno pronašli policijski službenici i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru - kažu u PU požeško-slavonskoj.