Fotografija: Foto: Ivan Mijić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Ivan Mijić/CROPIX (ilustracija)

Pijan se zabio u auto u Bjelovaru: "Nakon sudara ga napao pijani vozač iz udarenog vozila"

Pijani 33-goodišnjak je prednjim dijelom auta udario u stražnji dio vozila kojim je upravljao 53-godišnjak, također pod utjecajem alkoholaMuškarac od 33 godine fizički je napadnut nakon što se pijan u subotu oko 3 sata ujutro na križanju Ulice Alojzija Stepinca i Ulice Petra Biškupa Vene u Bjelovaru, zabio u drugo vozilo.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 33- godišnjak je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Ulicom Alojzija Stepinaca. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Peta Biškupa Vene nije držao potreban razmak između vozila te je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 53-godišnjak, također pod utjecajem alkohola.

- Nakon nesreće 53-godišnji vozač i 27-godišnji putnik iz njegova vozila vikali su, galamili i psovali 33- godišnjaka, a 53-godišnjak ga je i fizički napao. Protiv 33-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok prema istom zakonu protiv 53-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog  naloga - kažu u policiji i napominju kako protiv 53-godišnjaka i 27-godišnjaka slijedi i podnošenje optužnog prijedloga zbog narušavanja javnog reda i mira.  

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!