Fotografija: Muškarac je uhićen i odveden u postaju/Foto: Nikša Duper/CROPIX (ilustracija)
Muškarac je uhićen i odveden u postaju/Foto: Nikša Duper/CROPIX (ilustracija)

Pijan režao i zavijao poput vuka, susjedi se uplašili i zvali policiju

Prije nego što su ga strpali u ćeliju, 43-godišnjaka je morao pregledati dežurni liječnik koji je ustanovio kako mu zapravo nije ništa, osim što je prilično pijan
Muškarac u dobi od 43 godine uhićen je jučer nakon što su ga policiji prijavili zabrinuti građani koji u prvi mah nisu znali što se zapravo događa, piše Danica.hr.

On je u četvrtak oko 2 ujutro na području Okučana pod utjecajem alkohola oponašao divlje životinje te ispuštao neartikulirane krikove, zbog čega su se stanari trgnuli iz sna i uplašili. Kažu da je zavijao poput vuka i režao poput kakve divlje zvijeri.

Bio prilično pijan

‘Podivljali’ 43-godišnjak odmah je uhićen zbog narušavanja javnog reda i mira. Prije nego što su ga strpali u ćeliju, morao ga je pregledati dežurni liječnik koji je ustanovio kako mu zapravo nije ništa, osim što je prilično pijan.

“Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Okučani oko 2 sata, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola vikao i galamio, ispuštao neartikulirane glasove i oponašao divlje životinje, te tako narušavao javni red i mir građana.

Optužni prijedlog

Prekršitelj je uhićen i zadržan u policiji na otriježnjenju, no prethodno su ga pregledali liječnici utvrdivši da je sposoban za daljnji postupak u policiji koja je protiv njega podnijela optužni prijedlog prekršajnom sudu”, otkrili su iz slavonskobrodske policije, a prenosi Danica.hr.