Fotografija: Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)
Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)

Pijan i bez vozačke sletio s ceste u Đulovcu pa završio na triježnjenju

"70-godišnji vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja", kažu iz policijeSamo pukom srećom 70-godišnjak koji je jučer pijan automobilom sletio s ceste u Đulovcu prošao je bez ozljeda. Naime, prema izvješću PU bjelovarsko-bilogorske, u petak do nesreće je došlo oko 16.20 sati.

- Jučer, 5. listopada, oko 16,20 sati, u Đulovcu je 70-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom, virovitičkih registarskih oznaka, i prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika nakon čega je sletio u lijevi putni jarak, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Istekle i vozačka i prometna

Kako kažu, u nesreći je oštećen osobni automobil, a vozač nije ozlijeđen.

- Provjerama je utvrđeno da je 70-godišnjak upravljao automobilom za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola te da je osobnom automobilu isteklo važenje prometne dozvole. 70- godišnji vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 47. stavka 1., članka 199. st.2., članka 196. stavka 1. i članka 238. stavka 1.  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.