Fotografija: Očevid su obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)
Očevid su obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)

Pijan i bez položenog vozačkog autom sletio s ceste, njegov šestogodišnji sin završio u bolnici

Mladić je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad autom koji se zarotirao, sletio u jarak i okrenuo na krov
Mladić u dobi od 27 godina završio je iza rešetaka jer je u ponedjeljak oko 15.30 sati pijan i bez položenog vozačkog ispita skrivio prometnu nesreću u Obrovnici u kojoj je ozlijeđen njegov 6-godišnji sin.

Neprilagođena brzina

Prema priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka kroz mjesto Obrovnica. Dolaskom kod kućnog broja 57, zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad autom. Vozilo se zarotiralo, sletjelo u jarak i okrenulo na krov. 

U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je 6-godišnje dijete koje je bilo putnik u autu. Vozilom hitne medicinske pomoći dijete je prevezeno u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da je, srećom, zadobilo lake tjelesne ozljede.

Vozač je uhićen

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1.06 g/kg te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.  

Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.