Fotografija: Vlasnik poduzeća koja obavlja radove na gradilištu nove bolnice, štetu je procijenio na 4300 kuna/Foto: Tea Cimas/Cropix (lustracija)
 
Vlasnik poduzeća koja obavlja radove na gradilištu nove bolnice, štetu je procijenio na 4300 kuna/Foto: Tea Cimas/Cropix (lustracija)  

Pijan došao s motornom pilom u kafić u Daruvaru i tražio od DJ-a da promjeni glazbu

Prišao je DJ pultu, stavio na njega motornu pilu i rekao 23-godišnjem DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pultPijani muškarac u dobi od 40 godina uznemirio je u subotu oko 22.40 sati osoblje i goste kafića u ulici Stjepana Radića u Daruvaru jer je silom htio promijeniti glazbu koja se te večeri puštala u tom ugostiteljskom objektu.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 40-godišnjak je u pijanom stanju narušavao javni red i mir tako što je ušao u kafić noseći u ruci motornu pilu.

Odbio alkotest

Prišao je DJ pultu, stavio na njega motornu pilu i rekao 23-godišnjem DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pult. Budući da je njegovo ponašanje uznemirilo osoblje i goste kafića, pozvana je policija koja mu je oduzela motornu pilu i privela ga u svoje prostorije. 

- Potom je smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja. Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Nije poznato s koliko promila alkohola u krvi mu je tako nešto palo na pamet jer je odbio alkotest.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!