Fotografija: Policajci su muškarca pokušali zaustaviti tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)
Policajci su muškarca pokušali zaustaviti tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)

Pijan autom bježao policajcima u Lipiku, zaustavili ga u Dobrovcu

Vozilom je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila upravljao 44-godišnjak i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja, poručuju iz policijeMuškarac od 44 godine bježao je u četvrtak policajcima iz Lipika koji su pokušali zaustaviti njegovo vozilo.

Naime, kako je izvjestila PU požeško-slavonska, policajci su u četvrtak u 23.25 sati u ulici Matije Gupca pokušali zaustaviti osobni automobil marke Volkswagen, daruvarskih registracija. Međutim, muškarac koji je njime upravljao, nije se zaustavio već je nastavio vožnju sve do Dobrovca gdje se zaustavio tek nakon što su policajci uključili sirene.

- Utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,24 promila upravljao 44-godišnjak  i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja. Protiv 44-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu u PU požeško-slavonskoj.